Што навистина ние работиме?

Голем избор и продажба на производи од спортска исхрана, фитнес акцесорија и професионална фитнес опрема.

Нашата визија

Зголемување на соработка со трговци и поединци потрошувачи на спортска исхрана и опрема.

Историја

Постоиме како продавница имплелентирана во фитнес клуб од 2002 година која подоцна во 2014 прераснува во посебна и единствена најопремена продавница во градот.

Што навистина ние работиме?

Ние сме компанија која располага со широка палета и голем избор на производи за спортска исхрана и спортски начин на живеење. Секогаш тука за да ги задоволиме барањата на нашите купувачи.

Нашата визија

Постоиме со постојан прогрес во работењето со цел да ја прошириме палетата на производи како и голем број на соработници кои ги држиме покрај нас. Ние како фирма сме генерални застапници и увозници за Македонија за Белгиската фирма Syntech Nutrition www.syntech-nutrition.com/en

Историја

Како посебна продавница за спортска исхрана постоиме од 2014 година. Самите почетоци беа во Фитнес Студио Енерџи каде стекнавме доверба кај нашите купувачи кои заслужено ја добија најснабдената продавница во градот во 2014 година од кога до ден денес имаме постојана надоградба од типот на зголемување на изборот на производи.

Соработувајте со нас!

Доколку вашата цел како и нашата за еден бизнис е да го зголемувате изборот на производи, ние Ви стоиме на располагање слободно да не исконтактирате за понатамошна взаемна соработка со производите кои ги имаме како генерални застапници.

Исто така како купувачи поединци имате можност да се зачлените на нашата страна за да ги добивате најдобрите понуди и попусти.

What can we do for you ?

Нашите слободни оператори во секое време ќе ги примаат нарачките и ќе одржуваат контакт со Вас..

Она по што сме препознатливи е највисоко квалификувани производи и надобри цени на пазарот

Испораката на производите е загарантирана од наша страна.

Доколку поседувате профил активиран на нашата страна и имате некаков проблем или прашања слободно јавете се на телефонските броеви оставени во контакт формата или на е-маил адреса.

Голем број на задоволни корисници стојат во мрежата на нашата продавница.