• SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition е синтеза од премиум протеини, создавајќи протеински – пакуван шејк што ќе им ги даде на Вашите мускули протеините кои им се потребни. Со многу вкусови од кои може да изберете, милк – чејк искуството на SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition ќе Ве убеди дека е Вашиот “чит” (ден кога јадете секаква храна) ден. Помагајќи им на Вашите мускули да пораснат, но воедно и наградете ги со високо квалитетен протеин.

  Висока концентрација на протеини
  Ниска концентрација на шеќер
  Неодолив вкус
  Тежина: 1.82 кг.
  24 гр. протеини во доза
  1.3 грама шеќери во една доза
  48 дози
  Без вештачки бои

  SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition мора да се користи во рамка на здрав начин на живот и разновидна и балансирана исхрана.
  SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition – Висока концентрација на протеини – ниска концентрација на шеќери – неодолив вкус

  SKU: n/a
 • WHEY DNA 1.87 KG. – BSN Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  WHEY DNA 1.87 KG. – BSN Nutrition протеинот е комплетен извор на протеин кој ќе ги задоволи потребите на Вашите мускули низ тренингот.

  WHEY DNA 1.87 KG. – BSN Nutrition е комплетен-веј прав кој овозможува 24 грама протеин кој ќе го гради Вашиот мускул во еден сервинг. Секој сервинг содржи 133 калории и е вкусен милк шејк кој може да го конзумирате кога сакате.

  Раст на мускулите – Одржување на мускулите
  24 грама висок квалитет на протеин во еден сервинг
  100% протеински извори
  55 сервинзи
  Нето: 1.87 кг.
  Без вештачки бои
  ДНА серија
  Прилагодете ја Вашата суплементација со новата BSN DNA серија.

  SKU: n/a

Showing all 2 results

Производите на BSN Nutrition може да ги најдете во нашата продавница со ексклузивни цени и врвен квалитет, ние нудиме оригинални производи со декларација!