• KFD PREMIUM CITRULLINE MALATE – 400 G

  0 out of 5
  (0)

  KFD PREMIUM CITRULLINE MALATE – 400 G

  Оригинален рецепт за вкус
  Суровини со највисок квалитет

  Предупредување: Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.
  Не го користете производот доколку сте алергични на некоја од состојките.
  Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана.
  Производот не е наменет за бремени жени, доилки и лица кои имаат болести на црниот дроб или бубрезите.

  Днезвна доза: 5 g

  Вкупно порции во пакувањето: 80

  Количество во 1 дневна доза

  Л-цитрулин малат 4270 mg

  Од кој Л-цитрулин 2420 mg

  SKU: n/a
 • KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G

  0 out of 5
  (0)

  KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G

  • Економично пакување
  • Поддршка за имунитет и регенерација
  • Интересен спектар на вкусови

  Нутритивни факти                                 

  Днезвна доза                                         10 g

  Вкупно порции во пакувањето              50

  Количество во                                        1 дневна доза

  Л-глутамин                                             9290 mg

  SKU: n/a

Showing all 3 results