• SAMURAI KATANA SHADOW – 500 gr

  0 out of 5
  (0)

  SAMURAI KATANA SHADOW – 500 gr со вкус на лимон-лимета. Прехрамбен производ кој содржи цитрулин малат, кофеин, таурин и бета аланин наменет да ги задоволи побарувањата за време на интензивен мускулен напор, посебно за спортисти, со засладувач.

  Инструкции за употреба: Дневната доза е 1 сервирање (13 g). Користете како додаток во исхраната, измешајте 1 сервирање (13 g) со 250 ml ладна вода и консумирајте 30 минути пред почеток на активност.

  Сервирање: 2 мерици (13 g)

  Вкупно сервирања во пакувањето: 38

  Формулирано и произведено за:

  Samurai Shadow Supplements

  Произведено во ЕУ.

  SKU: n/a
 • SAMURAI LEVEL 99 | 500 gr

  0 out of 5
  (0)

  Samurai Shadow LEVEL 99 Најмоќниот Pre Workout досега претставен на пазарот

  Максимална ФОКУС

  Максимална ЕНЕРГИЈА 

  Максимална СИЛА

  Максимална ИЗДРЖЛИВОСТ 

  Максимален МУСКУЛЕН РАСТ 

  Samurai Shadow LEVEL 99 Најмоќниот Pre Workout досега претставен на пазарот

  SKU: n/a

Showing all 3 results