Оставете Порака

Лоцирани сме во центарот на Прилеп во близина на познатата “Шарена Чешма” на ул. Киро Пајмакоски бр. 16 А.
Работното време е секој ден од понеделник до петок со почеток во 08:00 часот до 22:00 часот, а во сабота од 09:00 часот до 21:00 часот.

  Energy Shop

  Кире Пајмакоски 16 А
  Прилеп, Македонија
  7500, МК

  Работно Време

  • Понеделник : 8:00 ~ 22:00
  • Вторник : 8:00 ~ 22:00
  • Среда : 8:00 ~ 22:00
  • Четврток : 8:00 ~ 22:00
  • Петок : 8:00 ~ 22:00
  • Сабота : 9:00 ~ 21:00
  • Недела: НЕРАБОТЕН ДЕН

  Контакт со нас?

  Ако сакате да стапите во контакт со нас ве молиме јавете се на телефонските броеви или на посочената емаил адреса:

  389 75 208 102 Филип

  048 42 35 35 Продавница

  [email protected]