КАКО ДА КУПАМ?

Сите производи кои ги имаме на залиха можете да ги купите со директна нарачка на нашиот сајт.

Плаќањето се извршува при преземањето на пратката од каргото.

Изберете го посакуваниот производ и кликнете на копчето „КУПИ“ на страницата на производот.
Вашата потрошувачка кошничка се наоѓа во десниот горен агол од сајтот.
За да ги нарачате производите кои се наоѓаат во Вашата кошничка, кликнете на копчето „КОН НАПЛАТА“.

Внесете ја адресата на која сакате да бидат испорачани производите и кликнете на копчето „НАРАЧАЈ“.

Со самото кликање на копчето „НАРАЧАЈ“ процесот на нарачување е комплетен и вашата порачка е завршена.

Откако ќе направите нарачка, наш агент за продажба ќе ве контактира по телефон за потврда на нарачката.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВНЕСЕТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА КОНТАКТ

Исто така ќе добиете e-mail порака за потврда на нарачката.