• ,

  Carnitine 3 – ACTIVLAB

  0 out of 5
  (0)

  Carnitine 3 – ACTIVLAB е комбинација од три активни форми на L-карнитин – најдобар транспортер на масни киселини.

  Carnitine 3 – ACTIVLAB содржи L-карнитин, L-карнитин тартрат и ацетил L-карнитин.

  Carnitine 3 – ACTIVLAB е особено индициран за долгорочно и интензивно вежбање. Карнитен3 ја подобрува употребата на маснотии како извор на енергија за време на тренингот за тежина и го зголемува нејзиното времетраење.

  Комбинацијата на три активни форми на L-карнитин гарантира високи перформанси на производот.

  SKU: n/a
 • EXTREME WEIGHT CUTTING ActivLab

  0 out of 5
  (0)

  “EXTREME WEIGHT CUTTING” – За оние кои сакаат да ја намалат својата тежина за многу краток период (намалување на тежина за предстојна борба, можност да се биде категорија подоле, да имате помалку килограми за официјалното мерење)

  Подгответе се за борба!!!

  Повеќе од мотивација !!!

  Пакувањето има 60 капсули

  Маса на една капсула 620мг

  Дневна доза 3 капсули

  Нутритивни информации 3 капсули

  Екстракт од горчлив портокал 300мг

  Кофеин 200мг

  Кетони од малина 200мг

  Екстракт од глуварче 200мг

  Екстракт од коњска опашка 200мг

  Нето тежина 37,2г

  Голема количина на коефин за поголем фокус!

  SKU: n/a
 • ISOTONIC “RUN&BIKE” ActivLab

  0 out of 5
  (0)

  Концентриран изотоничен пијалок дизајниран за спортисти (за дисциплини на издржливост)

  ISOTONIC “RUN&BIKE” ActivLab е пијалок кој го изедначува нивото на вода и електролити излачени од телото во процесот на потење. Исто така надополнува со витамини и минерални соли, а во мала мерка и јаглехидрати потрошени за време на физичкиот напор.

  Урамнотеженото ниво на електролити и осмотски притисок, што одговара на притисокот што преовладува во телесните течности, овозможува брзо гаснење на жедта и обновување на изгубените микронутриенти.
  Натриумот содржан во пијалокот ефикасно се спротивставува на формирањето на мускулни грчеви.

  За разлика од енергетските пијалаци, изотоникот има ниска содржина на шеќер и е малку газиран. Исто така, помага да се задржи водата во телото и да се збогати со микро и макро елементи кои помагаат во обновувањето на мускулите.

  SKU: n/a

Showing all 3 results