• EXTREME ADRENALINE GEL 90G 2 SERVINGS – TrecNutrition

    0 out of 5
    (0)

    ADRENALINE GEL е професионален гел за пред-тренинг дизајниран за да обезбеди моќен и долготраен енергетски засилувач пред интензивна и енергетска вежба. Таа содржи уникатен комплекс на активни супстанции, за да обезбеди дополнителна енергија за мускулни контракции и да го мобилизира телото за интензивни физички перформанси.

    Благодарение на специјалната формула HYDRO GEL, активните состојки на ADRENALINE GEL започнуваат да се апсорбираат во устата и брзо се доставуваат до циркулаторниот систем, а потоа и до работните мускули.

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат