• Ai-Burn – 20 caps – Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  Ви треба квалитетен и ефективен согорувач на масти ?
  🔥Yamamoto Ai Burn е вистински избор ‼️
  👉Одличен природен состав
  👉Квалитет каков што нема ниту еден друг согорувач
  👉Блистер амбалажа 20 капсули 
  💯Супер цена 350ден


  Caffeine 200 mg
  Bitter orange 6% synephrine 200 mg 12 mg
  Cocoa 6% theobromine 250 mg 15 mg
  Green tea 250 mg
  L-tyrosine 360 mg

  SKU: n/a
 • Ai-BURN® 20 caps – Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  Yamamoto® Nutrition Ai-BURN®

  Диететски додаток кој помага на диети со контролирана калорија за губење на тежината.

  Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® е додаток во исхраната кој помага на диети со контролирана калорија за губење на тежината.

  Благодарение на своите растителни екстракти производот промовира стабилна телесна тежина (зелен чај) и метаболичка стимулација, особено на липиди (Горчлив портокал).

  Покрај тоа, екстрактот од какао го поддржува метаболизмот и игра тонична функција.


  120 таблети
  По доза (2 таблети)
  Дози во паковањето: 60

  SKU: n/a

Showing all 2 results