• 100% Creatine (300 gr.)

    0 out of 5
    (0)

    100% Creatine Monohydrate, 300 g

    Креатин-монохидратот предизвика бум во спортот во 1990-тите години. Креатинската залиха е одговорна за префрлање на фосфатната единица и претварање на истата во ATP (аденозин трифосфат),со што обезбедува регенерација и нова енергија за градење на мускули. Креатинот е практично еден молекул кој складира енергија. Креатинот ја зголемува физичката активност во последователни кратки и интензивни вежби

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат