• Pilates Ball + Pump 55cm

  0 out of 5
  (0)

  Пилатес топка 55цм со пумпа

  Atleticore пилатес топка, идеална за растегнување, јакнење и  обликување на телото

  Како да ја одберете вистинската големина:

  Додека седите на топката, колената треба да ви бидат пониски од карлицата и колкот со горниот дел на телото да биде повеќе од 90°. За подетално видете ја таблицата.

  Топката доаѓа заедно со пумпа.

  SKU: n/a
 • Pilates Ball + Pump 65cm

  0 out of 5
  (0)

  Пилатес топка 65цм со пумпа

  Atleticore пилатес топка, идеална за растегнување, јакнење и  обликување на телото

  Како да ја одберете вистинската големина:

  Додека седите на топката, колената треба да ви бидат пониски од карлицата и колкот со горниот дел на телото да биде повеќе од 90°. За подетално видете ја таблицата.

  Топката доаѓа заедно со пумпа.

  SKU: n/a

Showing all 2 results