• ANABOLIC Shaker HQ KEVIN LEVRONE BLACK

  0 out of 5
  (0)
  • Шејкерот е со две комори за чување на Вашите суплементи (посебен дел за протеини и посебен дел за капсули)
  • Модерен шејкер, со две комори + метален миксер за побрзо и поквалитетно промешување на суплементите. На горниот дел е со широк отвор за да може лесно да ги конзумирате Вашите протеини.
  • Исто така ќе Ви овозможи идеално мешање на протеините со помош на металниот миксер кој се наоѓа во внатрешноста.
  • Практичен, со проверен систем на затворање кој нема да дозволи истекување на течноста од шејкерот.
  SKU: n/a
 • Bodybuilding Belt – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Bodybuilding Belt – TrecNutrition

  Бодибилдинг појас С, М, Л, ХЛ

  Достапен во црна боја

  SKU: n/a
 • SHAKER – 0,5 L – BLACK – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Проѕирен шејкер за протресување со капацитет од 500 ml со одвртено дно за складирање на таблети и капсули, наменети за мешање на различни хранливи материи. За производство се користеа два нови вида на флексибилен материјал, кој обезбедува совршено поставување на сите елементи.

  И капакот на дното и капакот на устата се прицврстени, благодарение на што шејкерот е многу цврст и неговата содржина не истекува. Моделот е опремен со иновативно закривено сито со хексагонални дупки, што овозможува да се добија шејкер со исклучително рамномерна и кремаста содржина.

  SKU: n/a

Showing all 3 results