• Water Bottle #TrecTeam Black – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Water Bottle #TrecTeam Black – TrecNutrition

  СЕМИ-ТРАНСПАРЕНТНА ПЛАСТИКА со скала на страната ви овозможува да ги мерите пропорциите и обемот на пиењето.

  600ml шише со мек врв за да се олесни удобната употреба за време на вежбање, трчање, возење велосипед. Флексибилната конструкција го олеснува брзото стегање на пијалокот, кога времето се брои. Полу-транспарентна пластика со скала на страна ви овозможува прецизно да ги измерите пропорциите и волуменот на пијалок.

  SKU: n/a
 • Water Bottle #TrecTeam Red – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Water Bottle #TrecTeam Red – TrecNutrition

  СЕМИ-ТРАНСПАРЕНТНА ПЛАСТИКА со скала на страната ви овозможува да ги мерите пропорциите и обемот на пиењето.

  600ml шише со мек врв за да се олесни удобната употреба за време на вежбање, трчање, возење велосипед. Флексибилната конструкција го олеснува брзото стегање на пијалокот, кога времето се брои. Полу-транспарентна пластика со скала на страна ви овозможува прецизно да ги измерите пропорциите и волуменот на пијалок.

  SKU: n/a

Showing all 2 results