• RINGHORNS CHARGER CAMO BOXING GLOVES

  0 out of 5
  (0)

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  Идеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.

  Мека и отпорна PU-облога.

  Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.

  Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.

  Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.

  Велкро систем за прицврстување: за добра заштита на зглобот.

  Одлична вредност.

  Лого на ринг хорнс.

  Бренд: Ринг Хорнс

  SKU: RH-00036

  SKU: n/a
 • RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES

  0 out of 5
  (0)

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  Идеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.

  Мека и отпорна PU-облога.

  Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.

  Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.

  Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.

  Велкро систем за прицврстување: за добра заштита на зглобот.

  Одлична вредност.

  Лого на ринг хорнс.

  Бренд: Ринг Хорнс

  SKU: RH-00036

  SKU: n/a
 • RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES

  0 out of 5
  (0)

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  Идеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.

  Мека и отпорна PU-облога.

  Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.

  Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.

  Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.

  Велкро систем за прицврстување: за добра заштита на зглобот.

  Одлична вредност.

  Лого на ринг хорнс.

  Бренд: Ринг Хорнс

  SKU: RH-00036

  SKU: n/a
 • VENUM CONTENDER KIDS BOXING GLOVES

  0 out of 5
  (0)

  Идните шампиони заслужуваат најдобра опрема. Затоа Venum ја дизајнираше боксерската ракавица Contender Kids, идеална за вовед во бокс.

  Изработени од премиум синтетичка кожа, овие боксерски ракавици на Venum имаат заоблен анатомски облик совршено прилагоден за мали раце.

  За доброто на удобноста и безбедноста, овие детски боксерски ракавици се состојат од високо-квалитетна пена со повеќе густини и Velcro затворање.

  Квалитетот како за возрасни, наменети за деца!

   

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • – 100% премиум синтетичка кожа: добра отпорност.
  • – Пена со повеќе густина: оптимална апсорпција на шок.
  • – Анатомски заоблени: удобност и добра моќ за удирање.
  • – Велкро систем за затворање: поддршка за рака за сигурно и прецизно вклопување.
  • – Пршиен палец: минимизирање на ризикот од извртување на палецот.
  • – Логото на Venum.
  • – SKU: VENUM-02822-100
  • – Тежина: 0.8000
  SKU: n/a

Showing all 4 results