• Citrulline MALATE 90 tablets – Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  Citrulline MALATE 90 tablets – Yamamoto е додаток во исхраната кој содржи 3 g цитрулин малат во доза, погоден за спортисти кои се подготвуваат за интензивна физичка активност.

  90 таблети
  30 дози
  1
  17 g нето тежина

  Произведено во Италија

  SKU: n/a
 • KFD PREMIUM CITRULLINE MALATE – 400 G

  0 out of 5
  (0)

  KFD PREMIUM CITRULLINE MALATE – 400 G

  Оригинален рецепт за вкус
  Суровини со највисок квалитет

  Предупредување: Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.
  Не го користете производот доколку сте алергични на некоја од состојките.
  Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана.
  Производот не е наменет за бремени жени, доилки и лица кои имаат болести на црниот дроб или бубрезите.

  Днезвна доза: 5 g

  Вкупно порции во пакувањето: 80

  Количество во 1 дневна доза

  Л-цитрулин малат 4270 mg

  Од кој Л-цитрулин 2420 mg

  SKU: n/a

Showing all 2 results