• ,

  CREATINE 100% Trec Nutrition 300 gr

  0 out of 5
  (0)

  Creatine 100%

  Максимум перформанс

  Нето тежина 300 g / 60 порции

  Creatine 100%. Додаток во исхраната. Креатин монохидрат во прав. Creatine 100% содржи креатин монохидрат во прав.Производот е надополнет со витамин Ц и натриум. Creatine 100% содржи креатин,кој ги зголемува физичките перформанси на краткотрајни, високо-интензивни вежби. Корисниот ефект се добива со земање на 3 g креатин дневно. Creatine 100% се препорачува за спортисти во моќни и брзинско-моќни дисциплини. Creatine 100% се препорачува за професионални спортисти.

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат