• CREAZ 500g Powder – Body Attack

  0 out of 5
  (0)
  CREAZ од Body Attack обезбедува спортист со 100% чист креатин за интензивно тренирање на мускулите. Z во CREAZ е формула за “нула монохидрат” (безводен креатин).
  CREAZ од Body Attack e безводен креатин.
  Таа е дел од најновата креатинска форма, посилна од конвенционалните форми кои моментално се достапни на пазарот.
  Ова е можно преку најсовремениот производствен процес.
  Ова се случува со дисоцијација на молекулата на вода од креатин-монохидрат, така што креатинот може да се користи во слободна и високо концентрирана форма.
  SKU: n/a

Покажува само еден резултат