• ELITE PROTEIN BAR 50 gr – Dymatize

  0 out of 5
  (0)

  Dymatize Elite Protein баровите се вкусен и лесен начин да се снабдите со квалитетен извор на протеин. Формулирани од комбинација на протеини со премиум квалитет, овие барови можат да ви помогнат лесно да го внесете посакуваното количесто на протеин, во деновите со ограничено време.

  Со 4.2 г – 4.3 г  BCAAs* и низок процент на шеќери, Elite Protein баровите се одличен избор за поддршка на специфична тренинг програма или ако сте во потрага по протеинска закуска со премиум квалитет. Додадете го на тоа и очекуваниот неверојатен вкус и текстура на сите Dymatize Elite протеински продукти, и ке добиете перфектен бар во кој можете да уживате во секое време.

  • Висока содржина на протеин: 20 – 22g протеин со премиум квалитет, зависно од вкусот
  • Протеинот придонесува за зголемување на мускулна маса
  • 4,2 g – 4,3 g BCAAs* по бар, зависно од вкусот
  • Низок процент на шеќери
  • Неверојатен вкус и текстура

  * BCAAs (аминокиселини од разграден ланец: L-leucine, L-isoleucine, L-valine) се наоѓаат природно во протеинот

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат