• Amino 50 Liquid 1000ml

  0 out of 5
  (0)

  Scitec Amino Liquid 50, 1000 ml

  Аминокиселини Amino Liquid

  Течен концентрат на аминокиселини

  • 300.000 mg аминокиселини
  • 0 g масти и само 1.5g јаглехидрати
  • Најефикасен начин на хранење на мускулите
  • 66 Оброци!

  Аминокиселините се едни од најупотребуваните хранливи материи кои човечкото тело ги употребува. Нашата формула е составена од комплетен аминокиселински спектар од есенцијални и неесенцијални аминокиселини кои се потребни за функционирање на организамот, хранење на мускулите и максимални резултати при тренирање.

  SKU: n/a
 • ,

  Essential AMINO 240 caps – Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  Основен амино киселински додаток погоден за возрасни спортисти кои интензивно тренираат.

  Есенцијалните амино киселини придонесуваат за исполнување на барањата за протеини / азот.
  Покрај тоа, тие исто така вклучуваат амино киселини со разгранет ланец (BCAA) погодни за дополнување на диета на спортистот.

  Тие се дел од категоријата на сите есенцијални амино киселини кои човечкото тело не може да произведе (синтетизира) за себе во вистинските количини и затоа треба да се надополни во исхраната.

  За време на особено интензивна и продолжена мускулна вежба, се создава негативен баланс на азот, поради употреба на амино киселини за енергија.

  Затоа, земањето додаток кој содржи аминокиселини во рамките на 24-48 часа на интензивни сесии за обука се чини ефективно во промовирањето на закрепнувањето.


  240 таблети
  На дневна доза од 6 таблети

  SKU: n/a

Showing all 2 results