• EXTREME WEIGHT CUTTING ActivLab

  0 out of 5
  (0)

  “EXTREME WEIGHT CUTTING” – За оние кои сакаат да ја намалат својата тежина за многу краток период (намалување на тежина за предстојна борба, можност да се биде категорија подоле, да имате помалку килограми за официјалното мерење)

  Подгответе се за борба!!!

  Повеќе од мотивација !!!

  Пакувањето има 60 капсули

  Маса на една капсула 620мг

  Дневна доза 3 капсули

  Нутритивни информации 3 капсули

  Екстракт од горчлив портокал 300мг

  Кофеин 200мг

  Кетони од малина 200мг

  Екстракт од глуварче 200мг

  Екстракт од коњска опашка 200мг

  Нето тежина 37,2г

  Голема количина на коефин за поголем фокус!

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат