• Carni X Liquid 100 000 500ml

  0 out of 5
  (0)

  Течниот Карни Х содржи 2000мг карнитин во течна форма по сервирање. Исто така содржи 225% од препорачаната дневна количина на витамин Ц. Витаминот Ц придонесува кон нормална функција на метаболизмот и силен е антиоксиданс*.

  · 100 000мг Л-карнитин во шише

  · 2000мг дневна доза

  · Без масти

  · Збогатен со витамин Ц

  · 50 оброци во 1 шише

  *Оваа изјава научно е докажана од Европската агенција за сигурност на храната (EFSA)

  Начин на употреба: Земете 1 сервирање 10мл со вода, 30 минути пред тренинг или измеѓу оброци, на празен желудник. Протресете пред употреба

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат