• OMEGA 3-6-9 – 120 caps – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  OMEGA 3-6-9 – 120 caps – TrecNutrition е висококвалитетна комбинација од моно- и полинезаситени масни киселини добиени од највредните природни извори. Активните состојки во производот ги поддржуваат функциите на кардиоваскуларниот, нервниот и хормоналниот систем и обезбедуваат соодветен тек на метаболичките процеси.

  OMEGA 3-6-9 – 120 caps – TrecNutrition ги содржи основните омега масни киселини, кои ги подобруваат физичките перформанси на вашето тело и ги забрзуваат процесите за обновување по тренингот. Затоа тие треба да бидат неопходна компонента на исхраната на секој спортист.

  Препорачаниот дневен додаток е 3 капсули со или непосредно по оброкот. Испијте со 300 ml вода. За најдобри резултати редовно аплицирајте за 6-8 недели.

  SKU: n/a
 • OMEGA 3-6-9 – 60 caps – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  OMEGA 3-6-9 – 60 caps – TrecNutrition е висококвалитетна комбинација од моно- и полинезаситени масни киселини добиени од највредните природни извори. Активните состојки во производот ги поддржуваат функциите на кардиоваскуларниот, нервниот и хормоналниот систем и обезбедуваат соодветен тек на метаболичките процеси.

  OMEGA 3-6-9 – 60 caps – TrecNutrition ги содржи основните омега масни киселини, кои ги подобруваат физичките перформанси на вашето тело и ги забрзуваат процесите за обновување по тренингот. Затоа тие треба да бидат неопходна компонента на исхраната на секој спортист.

  Препорачаниот дневен додаток е 3 капсули со или непосредно по оброкот. Испијте со 300 ml вода. За најдобри резултати редовно аплицирајте за 6-8 недели.

  SKU: n/a

Showing all 2 results