• SKULL LABS® ANGEL DUST 270 gr.

  0 out of 5
  (0)

  Максимална доза на енергија и зајакнување пред тренинг !!!

  Серијата SKULL LABS® е посветена на екстремни спортисти, кои сакаат да ги срушат своите физички и ментални бариери. Сеопфатна формула на активни супстанции го стимулира телото за интензивен тренинг.

  Супстанциите содржани во ANGEL DUST (алфа-ГПЦ, холин, Л-теанин, Л-тирозин, ГАБА)

  • ја поддржуваат работата на нервниот систем и мозокот
  • го подобруваат  фокусот и концентрацијата. 

  Овој моќен стимуланс истотака:

  – ја зголемува енергијата;

  – ја зголемува издржливоста;

  – ги подобрува фокусот и концентрацијата;

  – го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород;

  – го подобрува пуферниот капацитет;

  – ја намалува акумулацијата на млечна киселина;

  – ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.

  Без додаток на шеќер.

  Порција              4,5г

  Порции во пакувањето               60

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат