• Flex FORMULA 60 caps – Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  Yamamoto® Nutrition Flex FORMULA е комплексна формула од 4 состојки, првенствено дизајнирана да придонесе кон физиолошкото формирање на сврзното ткиво (манган) и да придонесе за заедничка функционалност (Boswellia).
  Го содржи добро познатиот и широко употребуван гликозамин сулфат и хондроитин сулфат.


  60 таблети
  По доза (2 таблети)
  Доза за 30 дена

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат