• ,

  Glutamass POWDER 600 gr – Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  Yamamoto® Nutrition Glutamass POWDER е додаток базиран на чист L-глутамински прашок.
  Glutamass POWDER е додаток со глутамин, погоден за спортисти кои вршат физички активности кои бараат интензивни мускулни напори.
  Глутамин е најзастапна амино киселина во крвта.
  Глутаминот е од суштинско значење во одредени ситуации, вклучувајќи и напорна вежба, кога телото не може да ги задоволи своите потреби со синтетизирање на глутамин.

  Паковање од 600 грама
  По доза од 5 г.
  Сервирања 120

  Сервирање: 1 лажичка (5g)

  L-глутамин 5000mg

  Состојки: L-глутамин.
  Како да се користи: растворете една лажичка (5g) во вода или друг пијалок по ваш избор, во текот на денот или по физичката активност.

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат