• Protein Chocolate hazelnut flavour cream 200 g

  0 out of 5
  (0)

  Protein Chocolate hazelnut flavour cream, 200 g

  Protein Cocoa Cream е паметна и здрава алтернатива на класичните чоколадни намази со помалку калории, полн со вкус и квалитетни нутриенти.

  Protein Cocoa Cream е чоколаден намаз богат со протеини, без додадени шеќери, направен од белгиска чоколада и лешници! Сите кои сакаат да уживаат во чоколадни намази и десерти, без грижа на совест можат да уживаат во Protein Cocoa Cream. Високиот внес на протеини е клучен за луѓе кои се активни но и намалениот број на шеќери во исхраната исто така. Поради тоа Protein Cocoa Cream  е идеален за нив.

  SKU: n/a
 • Protein Cream Delicious Duo, 200 g

  0 out of 5
  (0)

  Protein Cream Delicious Duo е паметна и здрава алтернатива на класичните чоколадни намази со помалку калории, полн со вкус и квалитетни нутриенти.

  Protein Cream Delicious Duo е чоколаден намаз богат со протеини, без додадени шеќери, направен од белгиска чоколада и лешници! Сите кои сакаат да уживаат во чоколадни намази и десерти, без грижа на совест можат да уживаат во Protein Cream Delicious Duo. Високиот внес на протеини е клучен за луѓе кои се активни но и намалениот број на шеќери во исхраната исто така. Поради тоа Protein Cream Delicious Duo  е идеален за нив.

  SKU: n/a

Showing all 3 results