• ,

  BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок !

  • Најдобра растворливост и брзина на апсорбција
  • Леуцин, Изолеуцин и Валин, во 2-1-1 сооднос
  • Највисок квалитет, на суровински материјал

  BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition е диететски додаток со аминокиселини со највисок квалитет со разгранет синџир. Овој инстантен производ е произведен со употреба на специјална технологија за производство и се одликува со многу добра растворливост и одличен вкус.

  BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition содржи L-леуцин, L-валин и L-изолеуцин во однос 2:1:1 што е оптимален за телото. 

  BCAA High Speed 300gr – TrecNutrition доаѓа во вкусна растворлива форма која веднаш го дополнува нивото на клучните аминокиселини со разгранети ланец.

  SKU: n/a
 • ,

  Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition е високо растворлив додаток во исхраната кој содржи лесно сварлива L-глутамин. Ова е најчеста амино киселина во човечкото тело. 

  Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition содржи чист L-глутамин со висок степен на микронизација, што значително го скратува времето од ингестија на амино киселина до нејзината целосна апсорпција во крвотокот. 

  Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition го олеснува брзото надополнување на нивоата на L-глутамин во исхраната и е достапен во вкусна форма на пијалок.

  SKU: n/a

Showing all 2 results