• Iso-FUJI® 100% NATURAL 700 gr Yamamoto

  0 out of 5
  (0)

  ISO-FUJI 100% Natural е додаток во исхраната кој содржи микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

  Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Протеините од сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

  SO-FUJI 100% Natural

  Без вкус       23 дози     700 gr нето тежина

  Произведено во Италија

  Додаток во исхраната со засладувач

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат