• Keel Pre Workout – Yamamoto

    0 out of 5
    (0)

    Keel Pre Workout – Yamamoto e додаток во исхраната погоден за возрасни спортисти кои вршат интензивни физички активности.

    Секогаш користена во светот на спортот, не можевме да го оставиме додатокот за кофеин, добро познат по своите високо стимулирачки ergogenic ефекти, кои имаат корист од изведбата и концентрацијата, како и зголемување на толеранција на болка. Неговата најважна карактеристика е неговата способност да се мобилизираат масни киселини од акумулираните залихи, промовирајќи ја нивната употреба за генерирање на енергија, го намалува заморот, имајќи ги предвид таквите заштеди клучни за време на првите петнаесет минути настап.

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат