• Amino Magic Fuel – 1L – Maxler

  0 out of 5
  (0)

  Amino Magic Fuel – 1L – Maxler е комплетен амино киселински комплекс врз основа на хидролизат на сурутка протеин со висока содржина на BCAA, витамини и L-Carnitine. Благодарение на течна форма која помага да се забрза апсорпцијата на аминокиселините и високата концентрација на протеини (40%) Amino Magic е уникатен производ во квалитет и акција.

  Високата брзина на абсорција (10-15 минути по внесувањето) ви овозможува да создадете таканаречен “базен на слободни амино киселини” кој го стимулира анаболизмот, имунолошкиот систем, метаболизмот и регенеративните процеси. Зголемените нивоа на разгранети BCAA амино киселини ги пополнуваат интрацелуларните енергетски резерви. Производот може да се земе и од професионални спортисти и почетници.

  Упатства: Земете една порција (45 ml) дневно.

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат