• SynPro Pure Mass 5kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  Како што SynTech започна со SynPro Pure Mass 5kg – Syntech Nutrition да го изнесува на пазарот, сакаше да воведе високо дигестибилен гејнер, лесен за блендирање со мала количина на вода да го стимулира телото да гради мускулна маса. Повеќето производители ги прават да бидат високо калорични гејнери кои се тешки за дигестивниот тракт познаваќи го нивниот состав. Тие треба да бидат блендирани со големо количество на вода. Додека овие гејнери содржат значително количество на калории, тие го намалуваат Вашиот апетит во текот на денот. Како резултат, тие воведуваат потрошувачка на екстра калории кое не е толку високо колку што очекувате.

  SKU: n/a
 • SynTsize Mass 1.5kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SynTsize Маss , добитник на квалитетот се во едно кој содржи соодветен сооднос на протеини и јаглехидрати во комбинација со прецизен спој на зајакнувачи на мускулите.

  SynTsize Маss е неверојатно ефикасен за стекнување надмоќ и градење на мускулна маса каква што сакате.

  SKU: n/a
 • SynTsize Mass 4,6kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SynTsize Маss , добитник на квалитетот се во едно кој содржи соодветен сооднос на протеини и јаглехидрати во комбинација со прецизен спој на зајакнувачи на мускулите.

  SynTsize Маss е неверојатно ефикасен за стекнување надмоќ и градење на мускулна маса каква што сакате.

  SKU: n/a

Showing all 3 results