• ,

  BCAA – 30 servings – Musclepharm

  0 out of 5
  (0)

  MusclePharm® BCAA нуди уникатен сооднос на патент со сооднос на 3 Леуцин, 1 Изолеуцин, 2 Валин -кој е специјално подесен за да ги достави идеалните количини на овие три аминокиселини во сите фази на развивање и одржување на мускулите.

  Преку оваа формулација, амино киселините се ослободуваат и пред и по тренингот. 

  MusclePharm® BCAA го минимизира оштетувањето на мускулите, истовремено поддржувајќи зголемена телесна тежина.

  SKU: n/a
 • COMBAT 100% WHEY PROTEIN – MusclePharm

  0 out of 5
  (0)

  COMBAT 100% WHEY PROTEIN – MusclePharm е ултра-премиум мешавина која содржи 100% протеин од сурутка. Тоа е за спортистите кои сакаат да одржат чист мускул и да ги надополнат хранливите материи после вежбање за да го забрзаат мускулното закрепнување и перформанси.  Протеинот има одличен вкус и лесно се меша и раствора.
  Добијте повеќе од секоја лажичка

  Секоја лажичка од COMBAT 100% WHEY PROTEIN – MusclePharm е спакувана со 25g 100% протеин од сурутка како изолат на протеин од сурутка и концентрат на протеин од сурутка, кој брзо се вари за да помогне во задоволувањето на вашите дневни протеински потреби. Покрај тоа, COMBAT 100% WHEY PROTEIN – MusclePharm има ниско ниво на масти и е без вештачки бои, полнила, глутен и други несакани состојки. Земете било кое време од денот, пред или по тренингот, за да го поттикнете спортистот во себе со ултра премиум, квалитетно искуство со протеини.

  Секоја лажичка од COMBAT 100% WHEY PROTEIN – MusclePharm е тестирана како за забранети супстанции, така и за верификација на тврдењата на протеините. Имаме над 20 милиони производи сертифицирани со глобално признаен Информиран-Избор до денес. Во MusclePharm®, одиме на поголемо растојание за да им обезбедиме на нашите клиенти да добијат токму она што го очекуваат. Ги тестираме сите серии за забранети супстанции, како и квалитетот на протеините, за да потврдиме дека доследно доставуваме 25 г протеини. Тоа е причината зошто милиони клиенти му веруваат на MusclePharm®.

  SKU: n/a
 • COMBAT PROTEIN POWDER 1814 gr – MusclePharm

  0 out of 5
  (0)

  Луѓето кои тренираат тешко бараат супериорни и ефективни протеини. За да се максимизира растот на мускулите и обновувањето на мускулите кои обезбедуваат правилно искористување на протеините, научниците од MusclePharm® го збогатија COMBAT PROTEIN POWDER 1814 gr – MusclePharm со различни протеински мешавини кои варираат со различни стапки – ова помага да ги храните мускулите подолго. Прекрасниот вкус, лесното мешање, брзата дигестивна мешавина е фино подесена за вистинска употреба на хранливите материи – тоа прави чекор напред во технологијата на протеински прав. 

  COMBAT PROTEIN POWDER 1814 gr – MusclePharm е прецизно изработен со концентратни протеини од хидролизати и изолати, албумин од јајца и мицеларен казеин. Овие помагаат да се создаде средина за градење на мускулите подолго време, што резултира со зголемување на мускулите, обновување и перформанси.

  SKU: n/a
 • COMBAT PROTEIN POWDER 907 gr – MusclePharm

  0 out of 5
  (0)

  Луѓето кои тренираат тешко бараат супериорни и ефективни протеини. За да се максимизира растот на мускулите и обновувањето на мускулите кои обезбедуваат правилно искористување на протеините, научниците од MusclePharm® го збогатија COMBAT PROTEIN POWDER 907 gr – MusclePharm со различни протеински мешавини кои варираат со различни стапки – ова помага да ги храните мускулите подолго. Прекрасниот вкус, лесното мешање, брзата дигестивна мешавина е фино подесена за вистинска употреба на хранливите материи – тоа прави чекор напред во технологијата на протеински прав. 

  COMBAT PROTEIN POWDER 907 gr – MusclePharm е прецизно изработен со концентратни протеини од хидролизати и изолати, албумин од јајца и мицеларен казеин. Овие помагаат да се создаде средина за градење на мускулите подолго време, што резултира со зголемување на мускулите, обновување и перформанси.

  SKU: n/a
 • ,

  Creatine Monohydrate – 300 gr – Musclepharm

  0 out of 5
  (0)

  MusclePharm® креатин монохидрат работи за обновување на нивоата на мускулна енергија кои се намалуваат за време на вежбањето, што резултира со зголемена сила, моќ, мускулна издржливост и мускулна телесна маса.

  MusclePharm® Креатинот содржи 5 грама Креатин Монохидрат по порција, што дава максимално влијание врз атлетските перформанси при секоја употреба.

  SKU: n/a
 • ,

  Glutamine – 300 gr – Musclepharm

  0 out of 5
  (0)

  Глутаминот MusclePharm® го зголемува статусот на глутамин на целото тело преку зголемување на навлегувањето, биорасположивоста и варењето.

  Ова на крајот обезбедува оптимална сатурација на мускулните ткива преку значителна 5-грамска порција на L-глутамин која обезбедува широк спектар на бенефиции.

  MusclePharm® глутаминот ви помага да се рехидрирате, реконструирате и обновувате побрзо и поефикасно од дури и најтешките вежби.

  SKU: n/a

Showing all 6 results