• SHAKER – 0.5 L – RED TrecNutrition

    0 out of 5
    (0)

    Проѕирен шејкер за протресување со капацитет од 500 ml со одвртено дно за складирање на таблети и капсули, наменети за мешање на различни хранливи материи. За производство се користеа два нови вида на флексибилен материјал, кој обезбедува совршено поставување на сите елементи.

    И капакот на дното и капакот на устата се прицврстени, благодарение на што шејкерот е многу цврст и неговата содржина не истекува. Моделот е опремен со иновативно закривено сито со хексагонални дупки, што овозможува да се добија шејкер со исклучително рамномерна и кремаста содржина.

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат