• Slow Casein 900g – Swedish

  0 out of 5
  (0)

  “SLOW CASEIN” – Бавен Казеин!!!

  Крал на суплементите

  Премиум протеин со одложено дејство

  26.6 грама протеин во една доза

  1.6 грама ј.хидрати во една доза

  1.3 грама масти во една доза

  33 дози

  Вкус: ванила сладолед, рајско чоколадо, колачиња и крем, дива јагода

  Храна за спортисти, нето 900 грама

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат