• , ,

  Synchronize 2kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  Synchronize 2kg – Syntech Nutrition е без сомнение најефективнaта формула од “Новата генерација производи- се во едно” достапна на пазарот.

  Syntech Nutrition ја создал оваа формула користејќи ги само најдобрите синергетски состојки, совршено прилагодени за изградба на чиста мускулна маса.

  Специфичниот однос на протеини / јаглехидрати во формулата го подобрува развојот на чиста мускулна маса.

  Начин на употреба

  1 сервирање = измешајте 2 дозерки (50g) со 300ml вода. Земете 2 сервирања дневно, секој ден во неделата.

  Во денови кога тренирате: кога тренирате наутро, земете 1 сервирање после тренингот и 1 сервирање попладне помеѓу оброци. Кога тренирате навечер , земете 1 сервирање попладне помеѓу оброци и 1 сервирање веднаш после тренинг.
  Во денови кога не тренирате:  Земете 1 сервирање наутро помеѓу оброци и 1 сервирање попладне помеѓу оброци.

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат