• 100% Whey Protein 1,8kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  100% Whey Protein 1,8kg – Syntech Nutrition е протеински шејк кој содржи само извор на протеини од концентрат од сурутка. Има одличен квалитет, вкус и растворливост. 100% Whey содржи 5г БЦАА и 4г Глутамин во едно сервирање. Брзо се абсорбира во телото и има висока биолошка достапност.

  100% Whey Protein 1,8kg – Syntech Nutrition придонесува за мускулен раст и развој на чиста мускулна маса. Најефикасен е кога се зема во утринските часови веднаш откако ќе се разбудите и веднаш после тренинг.

  Начин на употреба

  Во денови кога тренирате – 1 доза (30г) наутро после будење и 1 доза после вашиот тренинг.

  Во денови кога не тренирате – 1 доза (30г) наутро после будење и 1 доза помеѓу оброци.

  SKU: n/a
 • , ,

  Synchronize 2kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  Synchronize 2kg – Syntech Nutrition е без сомнение најефективнaта формула од “Новата генерација производи- се во едно” достапна на пазарот.

  Syntech Nutrition ја создал оваа формула користејќи ги само најдобрите синергетски состојки, совршено прилагодени за изградба на чиста мускулна маса.

  Специфичниот однос на протеини / јаглехидрати во формулата го подобрува развојот на чиста мускулна маса.

  Начин на употреба

  1 сервирање = измешајте 2 дозерки (50g) со 300ml вода. Земете 2 сервирања дневно, секој ден во неделата.

  Во денови кога тренирате: кога тренирате наутро, земете 1 сервирање после тренингот и 1 сервирање попладне помеѓу оброци. Кога тренирате навечер , земете 1 сервирање попладне помеѓу оброци и 1 сервирање веднаш после тренинг.
  Во денови кога не тренирате:  Земете 1 сервирање наутро помеѓу оброци и 1 сервирање попладне помеѓу оброци.

  SKU: n/a
 • SynPro Matrix Protein 2,04kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SynPro Matrix Protein 2,04kg – Syntech Nutrition е моќен матрикс на брзи, средни и бавно разложувачки фракции на протини: 3 типа протеини од сурутка ( протеин хидролизат од сурутка, изолат и концентрат), албумин од јајце, калциум казеинат и Мицелар казеин.
  Различните протеинскии фракции постепено се варат, создавајќи континуиран прилив на аминокиселини кон мускулите и максимизирање на мускулниот раст.

  SynPro Matrix Protein 2,04kg – Syntech Nutrition е ефективен и до 10 часа.
  Тој е идеален оброк во текот на денот или пред спиење, при што ги храни мускулите во текот на ноќта додека спиете.

  SKU: n/a
 • SynPro Matrix Protein 900g – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SynPro Matrix Protein 900g – Syntech Nutrition е моќен матрикс на брзи, средни и бавно разложувачки фракции на протини: 3 типа протеини од сурутка ( протеин хидролизат од сурутка, изолат и концентрат), албумин од јајце, калциум казеинат и Мицелар казеин.
  Различните протеинскии фракции постепено се варат, создавајќи континуиран прилив на аминокиселини кон мускулите и максимизирање на мускулниот раст.

  SynPro Matrix Protein 900g – Syntech Nutrition е ефективен и до 10 часа.
  Тој е идеален оброк во текот на денот или пред спиење, при што ги храни мускулите во текот на ноќта додека спиете.

  SKU: n/a
 • SynPro Pure Mass 5kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  Како што SynTech започна со SynPro Pure Mass 5kg – Syntech Nutrition да го изнесува на пазарот, сакаше да воведе високо дигестибилен гејнер, лесен за блендирање со мала количина на вода да го стимулира телото да гради мускулна маса. Повеќето производители ги прават да бидат високо калорични гејнери кои се тешки за дигестивниот тракт познаваќи го нивниот состав. Тие треба да бидат блендирани со големо количество на вода. Додека овие гејнери содржат значително количество на калории, тие го намалуваат Вашиот апетит во текот на денот. Како резултат, тие воведуваат потрошувачка на екстра калории кое не е толку високо колку што очекувате.

  SKU: n/a
 • SynPro Whey 2,04kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  НОВИОТ GOLD STANDARD !!!

  SynPro Whey 2,04kg – Syntech Nutrition е протеин од “инстант сурутка” со одличен квалитет. Тој се состои од изолат и концентрат на протеин од сурутка. SynPro Whey е богат со разгранет синџир на Амино киселини (BCAA) и глутамин и речиси и да нема маснотии. Брзо се апсорбира во телото и има висока биолошка достапност.

  SynPro Whey придонесува за мускулен раст и развој на чиста мускулна маса како и побрзо заздравување на мускулните влакна. Најефикасен е кога се зема во утринските часови веднаш откако ќе се разбудите и веднаш после тренинг.

  Клучни состојки и функции Ultra Whey Protein 90 XP м-Instanised – Овој изолат на протеин на сурутка (WPI) се добива преку специјален производен метод наречен “novel chilling” или “метод на ултра ладна филтрација“. Овој метод ја зачувува природната структура на протеините при што останува НЕДЕНАТУРИРАН.

  SKU: n/a
 • SynPro Whey 900g – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  НОВИОТ GOLD STANDARD !!!

  SynPro Whey 900g – Syntech Nutrition е протеин од “инстант сурутка” со одличен квалитет. Тој се состои од изолат и концентрат на протеин од сурутка. SynPro Whey е богат со разгранет синџир на Амино киселини (BCAA) и глутамин и речиси и да нема маснотии. Брзо се апсорбира во телото и има висока биолошка достапност.

  SynPro Whey придонесува за мускулен раст и развој на чиста мускулна маса како и побрзо заздравување на мускулните влакна. Најефикасен е кога се зема во утринските часови веднаш откако ќе се разбудите и веднаш после тренинг.

  Клучни состојки и функции Ultra Whey Protein 90 XP м-Instanised – Овој изолат на протеин на сурутка (WPI) се добива преку специјален производен метод наречен “novel chilling” или “метод на ултра ладна филтрација“. Овој метод ја зачувува природната структура на протеините при што останува НЕДЕНАТУРИРАН.

  SKU: n/a
 • SynTsize Mass 1.5kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SynTsize Маss , добитник на квалитетот се во едно кој содржи соодветен сооднос на протеини и јаглехидрати во комбинација со прецизен спој на зајакнувачи на мускулите.

  SynTsize Маss е неверојатно ефикасен за стекнување надмоќ и градење на мускулна маса каква што сакате.

  SKU: n/a
 • SynTsize Mass 4,6kg – Syntech Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SynTsize Маss , добитник на квалитетот се во едно кој содржи соодветен сооднос на протеини и јаглехидрати во комбинација со прецизен спој на зајакнувачи на мускулите.

  SynTsize Маss е неверојатно ефикасен за стекнување надмоќ и градење на мускулна маса каква што сакате.

  SKU: n/a

Showing all 9 results