• SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition

  0 out of 5
  (0)

  SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition е синтеза од премиум протеини, создавајќи протеински – пакуван шејк што ќе им ги даде на Вашите мускули протеините кои им се потребни. Со многу вкусови од кои може да изберете, милк – чејк искуството на SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition ќе Ве убеди дека е Вашиот “чит” (ден кога јадете секаква храна) ден. Помагајќи им на Вашите мускули да пораснат, но воедно и наградете ги со високо квалитетен протеин.

  Висока концентрација на протеини
  Ниска концентрација на шеќер
  Неодолив вкус
  Тежина: 1.82 кг.
  24 гр. протеини во доза
  1.3 грама шеќери во една доза
  48 дози
  Без вештачки бои

  SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition мора да се користи во рамка на здрав начин на живот и разновидна и балансирана исхрана.
  SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition – Висока концентрација на протеини – ниска концентрација на шеќери – неодолив вкус

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат