• Thermo-X 100 капсули

    0 out of 5
    (0)

    Thermo-x (Старо име на производот: Ignix) е без ефедрин и синефрин (стимуланси на бета-рецепторите), но сепак е блага формула за забрзување на термогеното согорување на мастите. Благодарение на многубројните компоненти, овој напреден согорувач е способен да ги ослободи масните киселини од местата на таложење и со согорување да ги претвори во енергија. На овој начин и со помош на други механизми, Ignix му дава енергија на телото и ја зголемува издржливоста и интензитетот на вежбањето.

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат