• TRIBULON BLACK – 120 caps – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  TRIBULON BLACK – 120 caps – TrecNutrition е професионална про-тестостеронска формула која содржи ултраконцентриран екстракт од Tribulus, стандардизиран на рекордно ниво – 95% од биоактивни сапонини.

  TRIBULON BLACK – 120 caps – TrecNutrition обезбедува природни растителни стероиди кои помагаат во производство и лачење на ендогени тестостерон – хормонот кој ги регулира анаболните процеси во човечкото тело и сексуалниот нагон. Компонентите помагаат да се изгради мускулна маса, да се согоруваат телесните маснотии и да придонесат за поголема регенерација по тренингот кај спортските и физички активните лица.


  ДОЗИРАЊЕ
  Препорачаниот дневен внес е 2 капсули. Измијте со 300 ml вода. Во деновите на вежбање: 2 капсули 30 мин. пред тренингот. Кога нетренирате: 2 капсули 30 мин. пред спиење.

  SKU: n/a
 • TRIBULON BLACK – 60 caps – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  TRIBULON BLACK – 60 caps – TrecNutrition е професионална про-тестостеронска формула која содржи ултраконцентриран екстракт од Tribulus, стандардизиран на рекордно ниво – 95% од биоактивни сапонини.

  TRIBULON BLACK – 60 caps – TrecNutrition обезбедува природни растителни стероиди кои помагаат во производство и лачење на ендогени тестостерон – хормонот кој ги регулира анаболните процеси во човечкото тело и сексуалниот нагон. Компонентите помагаат да се изгради мускулна маса, да се согоруваат телесните маснотии и да придонесат за поголема регенерација по тренингот кај спортските и физички активните лица.


  ДОЗИРАЊЕ
  Препорачаниот дневен внес е 2 капсули. Измијте со 300 ml вода. Во деновите на вежбање: 2 капсули 30 мин. пред тренингот. Кога нетренирате: 2 капсули 30 мин. пред спиење.

  SKU: n/a

Showing all 2 results