• Vegan Pro 2.1kg – Applied Nutrition

  0 out of 5
  (0)
  • Протеински изолат од соја
  • Протеински изолат од грашак
  • Протеин од кафен ориз
  • Протеински микс од растително потекло

  Во 30 гр.  порција  

  • 25.3 гр. протеин  
  • 4.1 гр. БЦАА 
  • 1.9 гр. јаглехидрати
  • 108 кцал 
  • О гр. шеќер

  Тестирано за атлети

  Нето тежина 2.1 кг

  70 порции

  Овој продукт е без глутен

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат