• SyneMax® 90cps. – Amix

  0 out of 5
  (0)

  SyneMax® е бленд од 6 моќни состојки кои активно помагаат во поддршка на метаболизмот на масти.

  SyneMax® содржи екстракт од гуарана, екстракт од кора од бела врба, екстракт од зелен чај, екстракт од цитрус нарингин, екстракт од корен од ѓумбир, и екстракт од горчлив портокал.

  Citrus aurantium (горчлив портокал)
  » Го поддржува метаболизмот на масти
  » Помага во намалување на телесната тежина

  Guarana

  » Овозможува нормална физичка и ментална виталност

  Green tea

  » Помага во намалување на телесната тежина
  » Придонесува за виталност и детоксикација на телото
  » Помага во одржување на нормално ниво на шеќери во крвта и холестерол

  Ginger (екстракт од ѓумбир)
  » Придонесува за нормална функција зглобовите и мускулите
  » Дава виталност и енергија

  White Willow Bark Extract (екстракт од кора од бела врба)
  » Придонесува за нормална функција зглобовите и мускулите
  » Придонесува за виталност и детоксикација на телото

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат