• Protein Cream – hazelnut vanilla flavour 200 g

    0 out of 5
    (0)

    Protein White Chocolate Cream е намаз од бело чоколадо богат со протеин од сурутка, без дополнителни шеќери. Направен од намаз од какао измешан со природна арома на ванила. Сите кои уживаат во чоколадни намази а не сакаат да имаат грижа на совест White Chocolate Cream е идеален за нив. Не содржи додадени шеќери ниту масло од палма и се вклопува во сите здрави планови за исхрана. Од друа страна, високиот удел на протеини е одличен за сите кои вежбаат и внимаваат на својот изглед.

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат