• GLOVES – PROFI – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  Изработени од најквалитетна природна кожа во црно-кафеави, професионални ракавици дизајнирани за обука на сила. Дизајнирано земајќи ги предвид анатомските карактеристики на машката рака за да се обезбеди максимална удобност и безбедност. Внатрешна страна е засилена со двоен слој од кожа со бројни шевове. На залната страна и помеѓу прстите, еластанот внесува за да се подобри вентилацијата на рацете. Удобни и естетски ракавици за стотици силни вежби.

  SKU: n/a
 • Pilates Ball + Pump 65cm

  0 out of 5
  (0)

  Пилатес топка 65цм со пумпа

  Atleticore пилатес топка, идеална за растегнување, јакнење и  обликување на телото

  Како да ја одберете вистинската големина:

  Додека седите на топката, колената треба да ви бидат пониски од карлицата и колкот со горниот дел на телото да биде повеќе од 90°. За подетално видете ја таблицата.

  Топката доаѓа заедно со пумпа.

  SKU: n/a

Showing all 2 results