• KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG

  0 out of 5
  (0)

  KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG – со вкус на ванила сладолед

  Во просек, до 82% протеини во сува материја
  Широк избор на рафинирани вкусови
  Постојано се тестира (исто така и од страна на независни лица)

  Препорачана употреба:
  Додадете едно сервирање – 30 g (околу 2 дозерки), во сад со 200-250 ml млеко или вода и добро измешајте.
  Користете веднаш по подготовка.

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат