• L-Carnitine + Chrome + B6 90 tab – TrecNutrition

  0 out of 5
  (0)

  L Carnitine + Chrome + B6 90 tab – TrecNutrition содржи специјална мешавина од Л- карнитин тартрат, хром и витамин Б6. Л-карнитин-от е носител на долг ланец масни киселини, природно произведени во телото и активно учествува во липидниот метаболизам. Витаминот Б6 и хромот го поттикнуваат создавањето на енергија; исто така минералите придонесуваат во одржувањето на соодветно ниво на глукоза во крвта намалувајќи ја нејзината флуктуација.

  ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА:  Дневната препорачана доза е 2 таблети. Испијте со приближно 300 мл вода.

  Кога вежбате: две таблети 30 мин. пред тренинг

  Кога не вежбате: два пати на ден по една таблета, препорачливо е 30 мин. пред оброк.

  Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да не се користи како замена за разновидна исхрана. Деца, бремени жени и доилки не смеат да го користат производот.

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат