-21%

100 ISO ZERO Whey Isolate Galvanize 700g

100 Iso Zero е протеински напиток со вкус на ванила

28дози 700 гр & 80 дози 2000гр

0 Јагленихидрати

0 Шекер

0 Масти

0 Лактоза

22 гр изолат во доза од 25 гр

Залиха:

Нема на залиха!

1.490 ден 1.890 ден

Нема на залиха!