-15%

100 ISOLATE – 2000 gr 80 servings – GALVANIZE

100 ISOLATE – 2000 gr 80 servings – GALVANIZE е одличен избор за:

🔥100 Isolate CFM® Volactive®
👉100% патентирана форма на изолат ЦФМ со додаток на Л Глутамин
😮Изработен од 100% Volactive® суровина со највисок квалитет во светот
😋Неодолив вкус
😏Нула шекер, јагленихидрати и масти

  • оние кои бараат извор на висок квалитет на протеини
  • спортисти со големи очекувања
  • поединци кои се едноставно на диета
Залиха:

Нема на залиха!

3.390 ден 3.990 ден

Нема на залиха!