-16%

100% VITA MINERAL Swedish 60caps.

Производ кој ги задоволува дневните потреби на

12 витамини

7 минерали

ПАКУВАЊЕ 60 КАПСУЛИ НАМЕНЕТО ЗА 2 МЕСЕЦИ

ЗЕМЕТЕ ЕДНА КАПСУЛА ДНЕВНО СО ПОЈАДОК

 

Залиха:

Нема на залиха!

750 ден 890 ден

Нема на залиха!