100% VITAMINS & MINERALS – 60 caps – TrecNutrition

100% VITAMINS & MINERALS содржи 100% дневна доза за најважните витамини и минерали. Таа содржи три форми на магнезиум, кои придонесуваат за намалување на замор и соодветен енергетски метаболизам.

100% VITAMINS & MINERALS содржи различни капсули за различен дел од денот. Затоа ви дава што ви треба во точно време.

УПОТРЕБА
Земете една порција на производот – 1 капсула со 300 ml вода. Земете 1 црвена капсула по појадок и 1 црна капсула 30 мин. пред спиење.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

390 ден

Само 2 има на залиха!