-22%

100% Whey Protein 1,8kg – Syntech Nutrition

100% Whey Protein 1,8kg – Syntech Nutrition е протеински шејк кој содржи само извор на протеини од концентрат од сурутка. Има одличен квалитет, вкус и растворливост. 100% Whey содржи 5г БЦАА и 4г Глутамин во едно сервирање. Брзо се абсорбира во телото и има висока биолошка достапност.

100% Whey Protein 1,8kg – Syntech Nutrition придонесува за мускулен раст и развој на чиста мускулна маса. Најефикасен е кога се зема во утринските часови веднаш откако ќе се разбудите и веднаш после тренинг.

Начин на употреба

Во денови кога тренирате – 1 доза (30г) наутро после будење и 1 доза после вашиот тренинг.

Во денови кога не тренирате – 1 доза (30г) наутро после будење и 1 доза помеѓу оброци.

Залиха:

Има на залиха

2.790 ден 3.590 ден

Има на залиха

Клучните состојки во едно сервирање се:

Whey Protein Concentrate (WPC) – создаден е на ниска температурна филтрација Cross-Flow Membrane (CFM). Овој метод ја задржува структурата целосна. WPC содржи кратки и долги синџири на амино киселини кои се создадени со селективна хидролизација.
• Само 4,3г Јаглехидрати во едно сервирање
5g  BCAAs и 4g Glutamine во едно сервирање